Wersje językowe
SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI!
LIO MALINY PREMIUM LIOFORTE W CZEKOLADZIE
LIO MALINY PREMIUM LIOFORTE W CZEKOLADZIE


 

Składniki:

- opakowanie czarnej maliny liofilizowanej premium Lioforte (można również wykorzystać malinę czerwoną premium Lioforte),

- 1/3 gorzkiej czekolady,

- 1/3 mlecznej czekolady,

- 1/3 białej czekolady,

- 3 łyżeczki masła,

- 3 łyżeczki mleka.

 

Wykonanie:

Czekoladę łamiemy, rozdzielamy do 3 miseczek, dodajemy po łyżeczce masła i mleka, rozpuszczamy.

Maliny obtaczamy w czekoladzie, wykładamy na talerz, wkładamy do lodówki na ok. 3 godziny.

 

Autorka przepisu: 

Karolina Wilk/Kinka, www.kinka.com.pl

 

Powrót do wszystkich przepisów

 

©Lioforte Sp. z o.o.

Dalsze rozpowszechnianie przepisów i/lub zdjęć wymaga uprzedniej zgody firmy Lioforte oraz autorów poszczególnych przepisów.

do góry
Instagram
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl