Składniki:
- opakowanie czarnej maliny liofilizowanej premium Lioforte (można również wykorzystać malinę czerwoną premium Lioforte),
- 1/3 gorzkiej czekolady,
- 1/3 mlecznej czekolady,
- 1/3 białej czekolady,
- 3 łyżeczki masła,
- 3 łyżeczki mleka.
Wykonanie:
Czekoladę łamiemy, rozdzielamy do 3 miseczek, dodajemy po łyżeczce masła i mleka, rozpuszczamy.
Maliny obtaczamy w czekoladzie, wykładamy na talerz, wkładamy do lodówki na ok. 3 godziny.
Autorka przepisu:
Karolina Wilk/Kinka, www.kinka.com.pl
Powrót do wszystkich przepisów
©Lioforte Sp. z o.o.
Dalsze rozpowszechnianie przepisów i/lub zdjęć wymaga uprzedniej zgody firmy Lioforte oraz autorów poszczególnych przepisów.