PIZZA GÓRALSKA Z LIO ŻURAWINĄ PREMIUM LIOFORTE
Składniki:
1 gotowy spód do pizzy
3 łyżki przecieru pomidorowego
2 oscypki wędzone (lub inny wędzony ser)
0,3 sztuki dużej cebuli
1 garść świeżego szpinaku
4 plastry boczku wędzonego
2 garście lio żurawiny premium Lioforte
oregano, tymianek, pieprz
Wykonanie:
Gotowe ciasto rozwijamy na blasze. Nakładamy przecier i doprawiamy. Nakładamy kawałki sera, boczku i cebuli. Pieczemy przez 30 minut w 180 stopniach C. Pizzę dekorujemy świeżym szpinakiem i posypujemy lio żurawiną premium Lioforte.
---
Autor przepisu i zdjęcia:
Patrycja Marszalec, mgr dietetyki, www.zdrowy-sukces.pl
Powrót do wszystkich przepisów
©Lioforte Sp. z o.o.
Dalsze rozpowszechnianie przepisów i/lub zdjęć wymaga uprzedniej zgody firmy Lioforte oraz autorów poszczególnych przepisów.